Prijs Gratis
Categorie Sport en Hobby oproepen
gepubliceerd datum 25/12/2018
Bekeken 303
Land Netherlands


Ik hou van inline-skaten, boswandeling, nachtwandeling, fietsen, muziek maken, gezellig praatje, maar sta ook open voor andere leuke , gekke of sportieve bezigheden, dus kom gerust met een voorstel.

Ik ken geen mensen in mijn eigen woonomgeving en zou graag nieuwe mensen willen leren kennen tussen de   21 en 39 jaar,  jonger of ouder ook geen probleem, wel graag single,   energiek, omgeving van Vlaardingen en   niet-rokend .

Naam: Frans


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Sportmaatje
   Sportmaatje
   Sport en Hobby oproepen - Roosendaal - Gratis

   Hallo!Ik ben op zoek naar een gezellig sportmaatje om samen mee te wanden / zwemmen / fietsen. Komende weken kan ik zowel overdag als s avonds. Lijkt jou het ook leuk om samen wat te sporten? Ik hoor het graag. Heb je vragen, of denk je een andere sp...

  • Groningen-hotel, man zoekt vrouw voor +
   Groningen-hotel, man zoekt vrouw voor +
   Sport en Hobby oproepen - De Bilt - Gratis

   Man (44) zoekt vrouw voor +Drinken wij eerst ergens iets, en dan...... richting een hotel....Uiteraard zijn alle kosten voor mijn rekening!

  • Rijkspolitie voertuigen fotos
   Rijkspolitie voertuigen fotos
   Sport en Hobby oproepen - Woerden - Gratis

   Ik, oud rp-er bouw op schaal 1/87 de surveillance autos na. Het is al moeilijk om aan de modellen te komen. Maar dan vooral ook aan fotos van alle zijden van de autos. Wie kan mij helpen? Je kunt je fotos mailen naar jtpmeijden@gmail.com


   
  verkoper:


  Frans

  Lokatie: Utrecht, Veenendaal, Netherlands


  Generated in 0.037744045257568 ms