Nederlandsemarktplaats: Online markt & advertentie site van Nederland


 • Advertentie plaatsen

 •  

  Te huur schitterende opblaasbare springkussen en multi-play springkussens

  Te huur schitterende opblaasbare springkussen en multi-play springkussens  Advertentie Prijs
  Advertentie Geplaatst op
  07 Oct. 2016
  Conditie
  Gebruikt

   

   
  143 keer  Bekeken

   

  Te huur schitterende overdekte springkussens,met nu nieuw in het assortiment de multiplay krokodil.

  Springkussen krokodil multiplay met glijbaan voor jong en oudhet springkussen is zeer uitgebreid, met pilaren op het springvlak waar kinderen op, over en omheen kunnen springen en spelen. Dit multiplay springkussen heeft een 3d krokodillen bek en een glijbaan die de multiplay echt af maakt!

  De multiplay springkussens zijn voor zowel jonge als oudere kinderen erg vermakelijk. Laat kinderen de vele obstakels ontwijken en tussen de gevaarlijke tanden van de krokodil door klimmen! Afmetingen:5,6 x 5,0 x 3,2 m prijs € 85,- incl. btw.

  Het springkussen circus met zittende clown is een leuk en vrolijk springkussen. Door alle heldere en vrolijke kleuren is dit luchtkussen een echte blikvanger!

  Niet alleen de vrolijke kleuren zorgen er voor dat dit kussen goed op valt want boven de ingang zit een blije clown. Als de kinderen springen, gaan de armen van de clown bewegen de clown feest gewoon mee! Afmetingen :5,2 x 4,0 x 5,3 m (lxbxh) prijs €65,- incl. btw.

  Springkussen voetbal. Door zijn geringe afmetingen kan dit kleine springkussen vrijwel overal worden geplaatst. Dit springkussen is prima geschikt om binnen neer te zetten, maar ook in een achtertuin of parkeerplaats. Dit zorgt ervoor dat onze kleine springkussens perfect zijn voor kinderfeestjes en buurtfeesten.

  Kortom, dit kleine springkussen zorgt voor urenlang speel-en springplezier voor kleinere kinderen! Afmetingen :3,9 x 3,0 x 2,7 m prijs €50,- incl. btw.

  Chineeshuis springkussen; dit geweldige springkussen is echt geweldig! Met 2 stoelen en een tafel er in kan het spelen beginnen. L: 5,4 x b: 4,8 x h: 3,9 m prijs € 65,- incl. Btw.

  Springkussen laten bezorgen binnen apeldoorn slechts € 10,-

  Voor meer info/reserveringen 06-50900061 ( apeldoorn) wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur dus ook op zon-feestdagen. Goedkoopfeesten apeldoorn


   

   
  Gegevens adverteerder

 •  
  Gegevens adverteerder
  De adverteerder uit de regio Apeldoorn, Netherlands is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Te huur schitterende opblaasbare springkussen en multi-play springkussens van rubiek evenementen-en-feesten > Recreatie | Overige in nederlandsemarktplaats. U kunt hier allerlei evenementen-en-feesten > Recreatie | Overige artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  Nederlandsemarktplaats: Online markt & advertentie site van NederlandNu plaats gratis uw advertentie