Nederlandsemarktplaats: Online markt & advertentie site van Nederland


 • Advertentie plaatsen

 •  

  Herenhuis, vrijstaande woning

  Herenhuis, vrijstaande woning


  Advertentie Prijs
  Advertentie Geplaatst op
  07 Oct. 2016
  Conditie
  Gebruikt

   

   
  432 keer  Bekeken

   

  Aan de rand van Demangevelle, nabij divers uitvalswegen bevindt zich dit herenhuis op maar liefst 9.975 m2 eigen grond. Het vrijstaande woonhuis is riant gelegen tussen enerzijds het bos en anderzijds weilanden en een rivier. Het huis zelf is in 1912 gebouwd en heeft jaren dienst gedaan als een schoolgebouw voor de kinderen in de omgeving. De huidige eigenaar heeft een grootscheepse renovatie doorgevoerd en de staat van de woning naar moderne technische standaarden verheven. Hierbij is het speciale karakter van de woning goed bewaard gebleven.

  De woning is zodanig ingericht dat het gemakkelijk als twee op zichzelfstaande woningen kan worden gezien. Alles is dan ook dubbel uitgevoerd, van wc, badkamer, woonkamer, slaapkamers tot keuken aan toe. De hoofdwoning is ingericht volgens een engelse stijl met lambrisering en afwerking tot in de details. De secundaire woning is landelijk ingericht met zichtbare balken en planken vloeren. Beide woningen hebben een eigen voordeur met entree. De woningen zijn met elkaar verbonden op de begane grond en op de tweede verdieping door middel van een 'brug'. Er is goed gebruik gemaakt van de hoogte en ruimte indelingen van het huis.

  Doordat de woning eenvoudig als twee woningen gezien kan worden, leent het zich ook bij uitstek voor het houden van een vakantiehuis dat verhuurd kan worden, ook wel Gîte genaamd.

   

   
  Gegevens adverteerder
 • « Vorige AdvertentieVolgende Advertentie »

 •  

  Gegevens adverteerder
  De adverteerder uit de regio Papendrecht is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Herenhuis, vrijstaande woning van rubiek woningen--koop > Buitenland in nederlandsemarktplaats. U kunt hier allerlei woningen--koop > Buitenland artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  Nederlandsemarktplaats: Online markt & advertentie site van NederlandNu plaats gratis uw advertentie