Nederlandsemarktplaats: Online markt & advertentie site van Nederland


 • Advertentie plaatsen

 •  

  Boerderij dicht bij Bergerac

  Boerderij dicht bij Bergerac


  Advertentie Prijs
  Advertentie Geplaatst op
  07 Oct. 2016
  Conditie
  Gebruikt

   

   
  445 keer  Bekeken

   

  Het is een oude wijnboerderij (oude wijnpers en cuve nog aanwezig) het geheel is een goede staat van onderhoud. Er zijn 3 slaapkamers, badkamer, keuken, eerkamer en salon en inpandige garage. Hert oude bedrijfsgedeelte kan eventueel bij het huis worden betrokken er ontstaat dan een woongedeelte van 210 m2 Boven het huis is een grote (150m2) zolder   Het ligt op 2 km van het centrum van Ste Foy la Grande een gezellig stadje (bastide) aan de rivier de Dordogne. Ste Foy heeft alle voorzieningen o.a. meerdere supermarkte, ziekenhuis, bioscoop en zwembad. Het huis is zeer goed bereikbaar met vliegvelden in Bergerac (20km) en Bordeaux (70km) waarop meerdere keren per week gevlogen wordt vanuit Belgie en Nerderland. Ook over de weg zeer goed bereikbaar met snelweg tot op 20km van het huis.
  In de volledig ommuurde tuin, die alle privacy geeft, is een zwembad. Verder een grote onlangs gerenoveerde houten schuur.
  Het huis is voorzien van alle moderne gemakken zoals een open haard, oliegestookte centrale verwarming, telefoon en internetaansluiting (ADSL), Tv met satellietaansluiting (3 satellieten). In de keuken o.a. 3-pits gasfornuis, vaatwasser, oven en koelkast.
  Voor meer informatie zie onze website.

   

   
  Gegevens adverteerder
 • « Vorige AdvertentieVolgende Advertentie »

 •  

  Gegevens adverteerder
  De adverteerder uit de regio Roosendaal is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Boerderij dicht bij Bergerac van rubiek woningen--koop > Buitenland in nederlandsemarktplaats. U kunt hier allerlei woningen--koop > Buitenland artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  Nederlandsemarktplaats: Online markt & advertentie site van NederlandNu plaats gratis uw advertentie