Nederlandsemarktplaats: Online markt & advertentie site van Nederland


 • Advertentie plaatsen

 •  

  Bobike Maxi City Urban Blue

  Bobike Maxi City Urban Blue


  Advertentie Prijs
  Advertentie Geplaatst op
  16 Mar. 2014
  Conditie
  Nieuw

   

   
  386 keer  Bekeken

   

  Bobike maxi City Urban blue
  Voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar
  Geschikt van 9 tot 22 kg
  Helmuitsparing, rechtop zitten
  Ge´ntegreerde spaakafscherming
  Unieke 3-punts veiligheidsgordel(gepatenteerd)
  Aan te passen aan de groei van het kind door verstelbare delen zoals voetenbakken en gordelsysteem
  Goedgekeurd volgens de strenge veiligheidsnorm EN 14344

  Maximaal beschermd achter op de fiets
  De Bobike maxi City geeft u de mogelijkheid om uw kind (van 9 maanden tot 6 jaar, tot 22kg) veilig en comfortabel achter op de fiets te vervoeren. Door vorm, materiaalgebruik en slimme functionaliteiten zit uw kind maximaal beschermd achter op de fiets.

  Het gevoel van veiligheid wordt nog groter door het unieke gordelsysteem. Dit omsluit de schouders van uw kind en is eenvoudig op maat te stellen. Verder is Bobike maxi City standaard uitgerust met ge´ntegreerde spaakafscherming. En natuurlijk goedgekeurd volgens de strenge Europese veiligheidsnorm EN 14344. De Bobike maxi City heeft altijd de juiste maat voor uw kind door de in hoogte verstelbare voetenbakken en het gepatenteerde gordelsysteem.

  De Bobike maxi City is eenvoudig op de fiets te monteren met de montagebeugel bagagedrager. De montagebeugel bagagedrager wordt standaard bij de Bobike maxi City geleverd. Past de standaard montagebeugel niet op uw fiets, dan is er altijd de keuze voor een montagebeugel die wel past.

  Voor meer Informatie, Vragen of Aankopen :  Bezoek Website


   

   
  Gegevens adverteerder
 • « Vorige AdvertentieVolgende Advertentie »

 •  

  Gegevens adverteerder
  De adverteerder uit de regio is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Bobike Maxi City Urban Blue van rubiek fietsen > fietsaccessoires > Fietsstoeltjes in nederlandsemarktplaats. U kunt hier allerlei fietsen > fietsaccessoires > Fietsstoeltjes artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  Nederlandsemarktplaats: Online markt & advertentie site van NederlandNu plaats gratis uw advertentie